High on Life tastaturoppsett

Spiller du High on Life med tastatur og mus og har en vertikal støtteskjerm som du vil ha tastaturoppsettet på? Her er bakgrunnsbildet for deg!

Fra Justin Roilands sinn (skaperen av tegneserien Rick &Morty) kommer det hysteriske og smått absurde førsteperson skytespillet High On Life.

Menneskeheten blir truet av et fremmed kartell som ønsker å bruke dem som narkotika. Det er opp til deg å redde og samarbeide med karismatiske, snakkende leiesoldater, ta ned Garmantuous og gjengen hans (G3), og redde verden!

Blim City
Blim City

Jeg er egentlig ikke veldig fan av førstepersonspill, jeg liker best tredjeperson perspektivet, men dette spillet er så spekket med (om jeg kan si det) føkka humor, galskap og fantastisk grafikk at jeg lett klarer å leve med førsteperson perspektivet. Spesielt på grunn av de hysteriske levende og snakkesalige våpnene som kommenterer absolutt alt du gjør (du kan justere ned snakkesaligheten deres hvis du blir sprø av all snakkingen).

Jeg liker å ha et bakgrunnsbilde på den vertikale skjermen min som viser alle, eller ihvertfall de viktigste tastene å bruke i spillet. Siden ingen har laget det til dette spillet såvidt jeg kan finne, har jeg laget en selv som du selvfølgelig kan laste ned og bruke hvis du også liker sånt.

High On Life support wallpaper i 9:16 format.
Klikk på bildet for full størrelse

Jeg runda spillet!

Jeg runder nesten aldri spill. Jeg rundet Stray ifjor, men før det kan jeg ikke huske sist jeg rundet et spill.

Jeg brukte 21 timer på å runde spillet på «story mode» (letteste vanskelighetsgrad). Da fant jeg 22 av 32 prestasjoner, men jeg vil si det at dette er et av få spill jeg i det hele tatt har spilt helt til slutt og i tillegg vurderer å starte på nytt for å se om jeg klarer å finne de siste 10 prestasjonene.

Dette er ingen omtale av spillet, men om du ikke har skjønt det, så elsket jeg dette spillet!

Jeg legger ved en sånn passe objektiv omtale fra Luke Stephens på YouTube:

Legg igjen en kommentar