#ukasapp 04/23 – Square Home

Er det en ting jeg savner fra Windows Mobile, så er det flisene på hjemskjermen. Heldigvis kan du med Android bytte launcher til en som har sånne fliser.

Det er nå litt over tre år siden Windows Mobile fikk sin offisielle dødsdato (End of Life) og selv om jeg nok har savnet Nokia-telefonene mer enn operativsystemet, så bringer det tilbake gode minner å igjen bekle hjemskjermen med fliser i forskjellige farger.

Det finnes flere såkalte «launchere» som prøver å imitere Windows Mobile på Android, men de fleste har jeg syntes har vært ganske triste greier. Square Home derimot. Her snakker vi godsaker!

Her får du det gode gamle flis-konseptet hvor du kan legge ut fliser som er apper, snarveier eller widgets, og du kan tilpasse omtrent alt sånn som du vil ha det. Du kan ha uendelig scrolling nedover, du kan lage flere sider, etc. De har i praksis tatt alt som var bra med Windows Mobile sin hjemskjerm og forbedret det ved å legge til widgets-støtte og en haug med tilpasninger.

…men altså, for all del, dette er en launcher for de som liker å fikle og tune telefonen sin, her har jeg tilpasset hver eneste flis akkurat sånn jeg vil ha den, enten det er apper eller widgets, så denne launcheren krever litt innsats for å se gjennomført ut OG gi verdi.

Last ned

Denne appen er dessverre kun tilgjengelig for Android enheter da Apple ikke tillater slike endringer til hjemskjermen.

Legg igjen en kommentar