#ukasapp 10/23 – Tooot

Ny uke, nok en Mastodon klient. Denne gangen en som jeg faktisk har bidratt med utviklingen av på en måte. Jeg har nemlig skrevet hele oversettelsen til norsk.

Historien bak hvorfor utviklingen av Tooot startet er ganske interessant. Designeren og tvikleren Zhiyuan Zheng PDEng, bosatt i Nederland, ønsket å lage en app for kinesiske brukere når bruken av Mastodon økte i Kina. Siden har appen blitt oversatt til flere språk og blitt en av de mest populære klientene for Android og iOS.

Jeg liker det litt minimalistiske designet godt og tilbød meg derfor å oversette appen til norsk siden han søker etter frivillige til å oversette appen til flest mulig språk.

Fra og med versjon 4.9 er appen altså nå tilgjengelig på norsk og i skrivende stund har jeg stått for 100% av oversettelsen 🙂

Last ned

Legg igjen en kommentar