Ekstra styrepinne til sykkelen

En ulempe med elsykler der det sitter en stor kontroll-enhet midt på styret er at det kan være litt kronglete å få plass til mobilholder, lys og lignende. Denne dingsen løser det problemet.

Jeg har lenge irritert meg over at mobilholderen står så skjevt akkurat i bøyen til styret fordi det ikke er plass til den ved siden av displayet til Bafang. Samme hvis jeg vil ha en ekstra frontlykt på de mørkeste kveldene.

Jeg har et par ganger sett bilder av sykler som har en ekstra styrepinne påmontert, og nå fant jeg endelig en nettbutikk som solgte dette. Det er en slik utenlandsk nettbutikk som fremstår norsk og stort sett selger billig dritt, men for kr. 129,- så tenkte jeg at det var verdt forsøket.

Leveransen tok et par uker og antagelsen min stemte ganske bra. Det står at produktet er laget i karbon. Det tror jeg ikke noe på, det er et tynt plastrør med «karbon-mønster». Likevel, de røde holderne (tror de er av aluminium) virker robuste nok og det fulgte med tre adaptertyper, så det var ikke noe problem å montere den trygt og godt på styret. Jeg ville dog ikke hengt noe stort og tungt på denne pinnen (som en styreveske med masse ting i). Den er perfekt for mobilholder, lykt og eventuelt en sykkelcomputer/GPS eller lignende.

Man kunne få styrepinnen med svart, blå eller røde fester. Jeg gamblet på at de røde passet rødfargen på sykkelen min og det synes jeg funka veldig bra 🙂

Det er vel egentlig ikke så mye mer å si om denne dingsen, billig og bra sett opp mot prisen.

2 kommentarer om “Ekstra styrepinne til sykkelen”

Legg igjen en kommentar