Bli med på (Mortensrud) Festival!

Nå har jeg vært med og arrangert nabolagsfestival i fem år her på Mortensrud. Det er lærerikt, utfordrende og utrolig gøy. Bli med meg på min sjette festival da vel!

I år er det kommunevalg igjen så i tillegg til fest, musikk, god mat og annen moro tipper jeg det blir mulighet til å møte politikerne som står på valg og få med seg en aldri så liten politisk debatt relevant for vårt nærmiljø.

Fjorårets festival var et foreløpig høydepunkt for meg. Etter flere år med pandemi som skapte store utfordringer for oss var det deilig å finne tilbake til en slags normal igjen med masse ting som skjer og masse folk.

Mortensrud Festival OBOS-sponsede dansere
Dansere fra Bårdar Danseinstitutt

Planleggingen er godt igang, vi har begynt å få inn penger (festivalen er 100% drevet på midler fra det offentlige og private sponsorer), slik at vi straks kan begynne å planlegge et program.

Har du lyst til å være med på planleggingsarbeidet, ta kontakt med meg, så er det alltids oppgaver å fordele. Ønsker du å være med som frivillig på selve festivaldagen, så er det også bare å ta kontakt med meg. Vi har vært år over 100 frivillige ungdommer, men vi trenger alltids flere og spesielt trenger vi voksne frivillige som kan ta litt ansvar og være en tillitsperson for ungdommene.

Vil du bare være med på festivalen, så må du notere datoen i kalenderen med en gang: Lørdag 2. september.

Legg igjen en kommentar