Prøver meg på Snapchat (igjen)

Jeg har aldri skjønt hvorfor Snapchat med sitt elendige brukergrensesnitt slo igjennom så voldsomt, men nå synes jeg det begynner å komme seg, så kanskje jeg skal prøve meg igjen?

Jeg skal innrømme at det primært er alt bråket med TikTok, personvern og lanseringen av Snapchat sin ekstremt lekre webklient som har lokket meg til å prøve Snapchat igjen.

Jeg har oppdatert profilen min, begynt på et par stories og tenker å omfavne plattformen litt mer i tiden fremover for å se om jeg klarer å skape noe dialog med folk og fe (siden jeg i praksis har gitt opp Twitter, Facebook og TikTok som jeg egentlig aldri kom igang med).

Hittil har jeg følt litt på at jeg synes Snapchat virker som en litt privat plattform for dine nærmeste, så jeg har vært litt tilbakeholden med å legge til gud og hvermann, men kanskje jeg skal drite i det og legge til de fleste fra kontaktboka?

…og nei, jeg har fortsatt ikke helt skjønt om det er en generell kutyme folk følger på Snapchat!?

Snapcode for Gauteweb

Legg meg til på snapchat da vel!

Legg igjen en kommentar