Bli med på Mikrobloggen!

Jeg blogger ikke så mye som før lenger. Istedet finner du meg stort sett hver dag på Mikrobloggen, og du kan bli med om du vil.

Jeg har, på vegne av Topdogs Sosietetsforening, startet Mikrobloggen.no, en Mastodon-instans for medlemmer av foreningen. Ønsker du å bli medlem og få være med på Mikrobloggen? Medlemskapet koster kr. 200 i året, register deg allerede idag.

Mastodon (Fødiverset)

Mastodon er en del av det såkalte «fødiverset», altså et føderert nettverk av servere og plattformer over protokollen Activitypub. I tillegg til å drive Mikrobloggen som er en Mastodon-instans så har jeg også skrevet en god del om denne alternative sosiale plattformen.

Start gjerne med å lese min guide til Mastodon hvis dette er nytt for deg før du eventuelt leser bloggpostene om temaet.

Følg meg på Mastodon.

En kommentar om “Bli med på Mikrobloggen!”

Legg igjen en kommentar