Hvordan overleve som helårssyklist?

De siste tre årene har jeg syklet til og fra jobben hele året rundt. En reise som tar meg igjennom fire bydeler og 230 høydemeter opp og ned. Her er noen tips.

September 2020 kjøpte jeg min første elsykkel. Da hadde jeg hele våren og sommeren brukt min elsparkesykkel til å reise til og fra jobb, men jeg syntes det begynte å bli litt skummelt så jeg oppgraderte til en elsykkel. Det betyr at det nå er omtrent tre år siden sist jeg hadde et månedskort hos Ruter.

Dette med å kjøpe meg en elsykkel og sykle til jobb var noe jeg hadde tenkt på i flere år siden stadig flere av naboene våre byttet ut bil eller månedskort med elsykkel, men det var pandemien som fikk meg til å ta skrittet ut.

Siden har jeg ikke angret et sekund og jeg ble ganske fort helårssyklist da det å sette seg på T-banen igjen fristet lite når vinteren kom. Sett opp mot sparte kroner på kollektivtrafikk sparte jeg inn investeringen av sykkelen på to år.

Reiseveien min tar meg som sagt igjennom fire bydeler. Det er en variert tur som tar meg igjennom små avsidesliggende villa-gater på Nordstrand, full fart ned Kongsveien og opp igjennom urbane bygater. Turen tar meg ca. 35 minutter og er på rundt 13 kilometer.

Jeg har spart utrolig mye tid, jeg bruker minst 20 minutter mindre HVER vei enn om jeg skulle brukt T-banen. Enda mer hvis du regner inn tiden jeg sparer på å sykle til og fra barnehagen også (sykkelvogn og elsykkel er genialt).

Helseeffekt

Elsykkel er juks hører jeg enkelte si, gjerne fra folk som ikke sykler i det hele tatt selv. Det er det faktisk forsket på!

Doktoravhandlingen til Solveig Nordengen viser at selv om du ikke får samme treningseffekt av å sykle elsykkel som vanlig sykkel, så får du den samme helseeffekten. Faktisk så reduserer du risikoen for hjerte- og kar-sykdommer med 22% ved å sykle minst én dag i uka. 22% redusert risiko vil teoretisk sett bety at du kan regne med å leve opptil flere år lenger.

Min pulsprofil på vei hjem fra kontoret
Min pulsprofil på vei til kontoret
Pulsprofil sykkeltur hjem
Min pulsprofil på vei hjem fra kontoret

Som en litt lubben 45 åring med små barn og som liker feit mat og sjokolade så er jo selvfølgelig dette også en stor motivasjonsfaktor!

Hva bør du tenke på når du skal kjøpe en elsykkel?

Dette finner du en drøss med lister av på nettet fra før av, for eksempel Elife.no sin ganske nøytrale kjøpshjelp. så jeg bare legger til noen ekstra punkter jeg har tenkt på.

  • Du får hva du betaler for. Skal du ha en solid, problemfri sykkel som tåler helårssykling må du nødvendigvis legge litt penger på bordet (eller drive mye vedlikehold i vinterhalvåret). Kjøp sykkel for litt mer enn du egentlig tenkte å bruke, du vil ikke angre!
  • Beltedrift. Altså, det er fremtiden! …og nåtiden hvis du legger nok penger på bordet. Aldri mer problemer med rustne kjeder, wire som fryser og gir som må justeres.
  • Gode piggdekk gjør sykling til en ganske problemfri helårsgesjeft.
  • Velg en sykkel med skjermer og bagasjebrett. Skjermer redder antrekket når det regner og bagasjebrettet gjør at du får med deg ting hjem.
  • Ha alt du skal ha med deg i en (vanntett)sideveske, ikke i ryggsekk! Du blir svett på ryggen av en ryggsekk uansett hvor rolig du sykler.

Hva skal du ha på deg når du sykler?

Jeg gleder meg stort sett til å sykle hver dag, kanskje med unntak av de dagene hvor regnværet virkelig plasker ned. Kulde er ganske digg å sykle i når du har funnet riktig antall lag med klær for din kroppsvarme og snøvær kan være ganske gøy så lenge du har gode briller og det ikke laver ned altfor mye.

Du trenger ikke bruke mye penger på klær. En tynn vind- og regntett skalljakke og en regnbukse som er et nummer eller to for stor er stort sett alt du trenger hele året, så bare varierer du antall lag på overkroppen og tykkelsen på hanskene i takt med temperaturene (derav behovet for litt store regnklær). Men ikke kjøp en for tett regnjakke, da blir du bare klam og svett istedet.

Jeg kjøpte i høst en vindtett alpinjakke jeg tenkte var fin å bruke. Den er altfor varm! Den funker egentlig bare på de aller kaldeste dagene hvor det er kaldere enn -5 grader.

Jeg sykler med «vanlige» sko og har et par skotrekk i veska i tilfelle regn (koster rundt en hundrings i sportsbutikken).

Om sommeren sykler jeg med halvhansker (uten fingertupper, billigste sort), vår og høst med et par langrennshansker fra Nordica og om vinteren med alpinhansker av typen hummerklo fra Skibum.

Haglöfs regnjakke i bruk
Haglöf skalljakke, Tripple Eight Sweatsaver hjelm og Alpina sykkelbriller

På hodet har jeg en skateboardhjelm fordi jeg synes vanlige sykkelhjelmer ser teite ut og jeg har sykkelbriller som jeg kan skifte glass på for de j**la fluene flyr rundt når det er mørkt også. Når det er minusgrader finner jeg frem slalomhansker, slalomhjelm og slalombrillene, funker som en kule!

Noen liker å sykle med en bøff rundt halsen, jeg blir fort litt klam av det og liker generelt sett ikke å ha noe rundt halsen, så jeg bruker bare det på de kaldeste dagene.

Ellers har jeg generelt sett bare på meg helt vanlige klær og justerer antall lag etter temperaturen.

Utstyr på sykkelen

Jeg nevnte sideveske til å ha på bagasjebrettet, jeg hater nemlig å sykle med ryggsekk. En vanntett sideveske med litt volum koster fort over en tusenlapp, men er lett verdt det.

Så er det kjekt med en mobilholder på styret for å bruke til kart og lignende. Her finnes det mange varianter. For tiden bruker jeg Celly Ghost Bike som er en ganske minimal sak som er lett å ta og på sykkelen. Ellers var jeg veldig fornøyd med Linocell Vribar frem til sykkelen den stod på forsvant. Jeg vurderer vel egentlig å kjøpe den på nytt.

Muffer (også kalt styrevotter), altså sånne til å tre over styret. De er fantastisk digg når det er sånn passe kaldt og snør og regner, men min erfaring er at på de kaldeste dagene er det bedre å bruke tykke alpinhansker/votter istedet.

West Biking muffer på styret
Mine muffer i bruk sammen med Haglöf jakken min

Muffene er jo også selvfølgelig en hindring for å ta ut armen når du skal signalisere og kan hindre deg fra å ta imot fort nok om du velter, så det er en sikkerhetsvurdering å ta også. Jeg er uansett fornøyd med mine selv om jeg bruker dem mindre enn jeg hadde trodd.

Konklusjon

Ikke tenk at alt må være så «sporty». Kjøp deg en sykkel du synes er kul, en du gleder deg til å sykle ned. Det å få seg en sykkeltur til og fra jobb er i praksis å ta en pause. Du får masse frisk luft og tid til å tenke, tømme hjernen litt. Har du under to mil til jobb sparer du sannsynligvis også både tid og penger.

Et godt sett med pustende regntøy i sideveska og noen gode sykkelbriller og været er stort sett ingen utfordring. Etter å ha blitt vant til å sykle til jobb finner du nok fort ut at du har lyst til å bruke sykkelen til andre reiser også og investerer kanskje i noen større vesker på sykkelen, eller hvorfor ikke en sykkelvogn? Da blir plutselig turene til butikken mer gøy også.

…og dermed har du havnet der at du ikke har lyst til å sette sykkelen bort for vinteren når den første snøen kommer medio november. Da er det egentlig bare å investere i et godt sett med piggdekk og rulle videre 🙂

Legg igjen en kommentar