Egen Discord-server med Midjourney

Midjourney er en av de mest populære AI-tjenestene for bildegenerering. Midjourney fungerer via Discord og jeg syntes det ble litt masete å forholde meg til den travle Discord-serveren deres, så jeg satt like greit opp min egen.

Du kan nemlig invitere Midjourney bot’en inn til hvilken som helst Discord-server du ser administrator på. Så da satt jeg opp en Discord-server kalt Mikrobloggen, etter Mastodon-instansen til TopDogs Sosietetsforening.

Alle er velkommen, helt gratis, til Mikrobloggen på Discord. Her kan du chatte meg meg, og etterhvert kanskje andre, og bruke Midjourney.

Du kan snakke privat med Midjourney på DM, i vår åpne kanal, eller du kan spørre meg om å opprette din egen kanal som du kan ha alene eller dele med andre du ønsker å dele den med.

Jeg er veldig nybegynner med Midjourney, men synes det er gøy og ønsker å utvikle meg på å generere bilder med tjenesten, har du lyst til å bli med på eksperimentet så stikk innom Discord idag 🙂

En kommentar om “Egen Discord-server med Midjourney”

Legg igjen en kommentar