Lån TV-spill gratis på biblioteket

Visste du at du kan låne med deg TV-spill for Xbox, Playstation og Nintendo Switch fra Deichman? Du kan til og med bestille dem på nett til ditt nærmeste bibliotek.

Det er godt mulig at dette er godt kjent for andre, men for meg som aldri har hatt en spillkonsoll, «bare» spilt på PC og mobile enheter så var dette noe nytt jeg oppdaget da ungene fikk Nintendo Switch til jul i år.

De har ikke spill i hauger som med bøker, men de har et ganske greit utvalg. Det jeg liker godt med utvalget på Deichman er at de har stort sett bare en eller to av de store AAA-titlene, men mindre titler som for eksempel det norskutviklede Owlboy har de ganske mange eksemplarer av.

Så for å teste hvordan dette fungerer så bestilte jeg da Owlboy (selv om jeg har kjøpt det til PC) for utlevering på biblioteket her på Mortensrud. Litt over en uke senere kunne jeg hente spillet og spille det i en måned. Siden det ikke var noen venteliste på akkurat dette spillet kunne jeg dermed også forlenge lånet med en måned til. Helt genialt!

…og det stopper ikke der!

Visste du at hvis du ikke har en gaming-PC eller spill-konsoll så kan du faktisk også gå på biblioteket og spille der? Her i Oslo er det i skrivende stund syv biblioteker som tilbyr dette.

Helt off-topic, men så kult at jeg må nevne det når jeg først babler ivei om biblioteket: Visste du at du kan lese endel digitale aviser hjemme, på din egen PC eller mobil med Pressreader, bare ved å ha registrert deg på Deichman?

Jeg må si jeg elsker hvordan Deichman kontinuerlig fornyer seg og utvider konseptet «bibliotek» i retninger ingen antagelig hadde sett for seg for bare få år siden. Dette er bærekraft i praksis 💚

Legg igjen en kommentar