Gauteweb (gamertag)

Du må gjerne koble opp mot meg på diverse spilltjenester og sosiale medier. Jeg har samme kallenavn på alle sammen: Gauteweb

Twitch

Jeg har lenge vært litt fascinert over Twitch og hatt lyst til å prøve meg på litt strømming. I oktober 2022 satt jeg meg ned en kveld resten av familien hadde sovnet og installerte OBS og Twitch Studio og lagde min første sending med Twitch Studio da jeg fort skjønte at OBS hadde en litt høyere brukerterskel. Nå har jeg gått over til OBS fordi den drar vesentlig mye mindre ressurser og er mer stabil enn Twitch Studio (så lenge du ikke kaster på en masse plugins).

Twitch sending med Mortal Kombat 11
Sending på Twitch

Det var ganske gøy, selv om ingen så på… 🙂 Jeg strømmer bare periodisk på Twitch, og mest på impuls når jeg plutselig får ledig tid en kveld.

Discord

Du finner meg også på Discord selvfølgelig med samme brukernavn, men sleng med tag om du vil chatte direkte, så altså gauteweb#1854.

Profiler på diverse spillplattformer

Her er de spillplattformene jeg bruker og da har profil på. Følg meg gjerne på de du også bruker:

Hva spiller jeg?

Jeg spiller stort sett single-player. Her er de spillene jeg spiller mest for tiden:

Spillutstyr

Jeg spiller primært på PC, du kan lese mer om min #desksetup om du vil.

Skrivebordet per oktober 2022
Gaming PC

Jeg har også drevet endel med emulering av gamle spillkonsoller og driver en egen blogg for det kalt Retrospill Ninja. For tiden bruker jeg av og til mitt Blast16 oppsett som emulerer SEGA Megadrive og SEGA Master System:

TV med Harman Kardon lydplanke
Mitt retrospill-oppsett

Sjekk også gjerne ut hva jeg skriver om gaming generelt her på bloggen min.