Vis frem Instagram på bloggen

Hvis du ønsker å vise frem Instagram-bilder på bloggen finnes det mange dårlige løsninger. Her er en god en.

Jeg har opp igjennom årene brukt flere WordPress-utvidelser for å vise frem bilder fra Instagram. Alle jeg har brukt har på ett eller annet tidspunkt sluttet å virke fordi utvikleren ikke har vedlikeholdt utvidelsen.

Nå har jeg funnet en som er betydelig mer gjennomført enn de jeg har testet før, og som ser ut til å komme fra noen utviklere som har ønsker å fortsette utviklingen i flere år.

Instagram Feed

Instagram Feed fra Smash Ballon finnes i en gratis versjon og en pro versjon. Jeg har kun installert gratis versjonen.

Gratisversjonen lar deg kun vise siste X antall bilder fra én brukes feed, og ett begrenset antall tilpasninger, men antagelig akkurat nok for personlige behov. Du kan endre størrelsen på bildene, antall kolonner og rader. Du kan også endre tekst og farger på knapper så de sklir sømløst inn i ditt design.

Trykker man på knappen for å vise flere bilder så laster de automatisk på siden du har valgt å vise feed’en, og du velger hvor du skal ha feed’en med en kortkode alla denne:

[[instagram-feed]]

Instagram Feed Pro

For $39 får du tilgang til ett imponerende antall funksjoner. Er du en bedrift er dette varianten du ønsker. Med Pro-versjonen kan du vise bilder fra en bestemt emneknagg eller geografisk lokasjon, du kan filtrere bort nøkkelord, blokkere brukere og skjule bestemte bilder.

Du kan også bruke Lightbox slik at brukerne ikke sendes til Instagram, men holdes på din side når de klikker på ett bilde. Du kan også vise antall likes og spille av videoer. Pro-versjonen gir deg også mulighet til å lage forskjellige typer feeds ved å legge til og tilpasse parametere til kortkoden.

Du kan teste en demo av Pro-versjoen på nettsiden til utviklerne og jeg har satt opp gratis-versjonen her på min blogg.

Legg igjen en kommentar