Høst = TV serier

Så har altså endelig høsten kommet. Sommeren strakk seg langt ut i august i år, men nå er kveldene igjen mørke, kalde og regntunge. Da er det godt at det er så mye bra TV-serier å streame. Her er min liste.

Veronica og jeg elsker gode TV-serier, men vi er ganske kresne og klarer ikke å følge serier på vanlig lineær TV lenger, så det går stort sett i streaming fra Netflix og HBO Nordic. Jeg tar med tre serier fra hver.

Fear the Walking Dead

Fear the Walking Dead
Fear the Walking Dead på HBO Nordic

Jeg begynte å se på The Walking Dead, men det ble litt vel mye zoombier for meg, jeg har tro på at denne serien som bygger opp under dommedag er mer min greie.

Deadwood (HBO Nordic)

Deadwood
Deadwood på HBO Nordic

Litt sent ute, hele tre sesonger ligger og venter på oss på HBO Nordic. Deadwood har vunnet en drøss med Emmy Awards og er kostymedrama slik vi pleier å like.

Mad Men (HBO Nordic)

Mad Men
Mad Men på HBO Nordic

Vi har bare sett de fire første sesongene og HBO Nordic la nylig ut samtlige syv sesonger.

The Americans (Netflix)

The Americans
The Americans på Netflix

TV-serien om russiske spioner på 80-tallet som har fått lovprisning av russiske spioner fra 80-tallet. 2 sesonger ligger ute.

Narcos (Netflix)

Narcos
Narcos på Netflix

Det er noe med Netflix og serier om narkotika. Så mange skryter over denne at vi nesten må få den med oss, Netflix sin nyeste satsning på tunge narkotiske stoffer…

Orphan Black (Netflix)

Orphan Black
Orphan Black på Netflix

Lenge siden vi har sett en god sci-fi serie nå, og jeg synes denne ser lovende ut. 3 sesonger er tilgjengelig.

Hvordan streame TV-serier på TVen?

chromecast_stickDet finnes jo mange måter å løse det på. Vi har to TV-er, en smart-TV fra Samsung, og en «dum» TV fra Sony. Jeg synes Smart-TV grensesnittet til Samsung er elendig, så vi har skaffet oss en Chromecast til hver TV og bruker mobiltelefonene våre som fjernkontroll.

Både iPhone og Android-baserte telefoner fungerer utmerket med Chromecast. Bildekvaliteten er også merkbart bedre på Chromecast enn via Smart-TV grensesnittet, ihvertfall på vår Samsung TV fra 2011.

Legg igjen en kommentar